Upplev körglädjen med nya CR-V

Vi ger mer, du får mer

Den splitternya CR-V är den mest avancerade och sofistikerade SUV:en vi någonsin tillverkat. Den har skapats för att ta körupplevelsen till en helt ny nivå. Nya CR-V erbjuder två alternativ, 1,5 L VTEC TURBO eller vårt innovativa i-MMD hybridsystem. Om du lägger ihop det med 2/4WD-alternativ, manuell eller automatisk växellåda, 7-sitsigt alternativ på 1,5 l-bensinmodellen, så måste det helt enkelt finnas en ny CR-V som passar dig perfekt.

1.5 VTEC TURBO-bensinmodellen lanseras hösten 2018. Hybrid-modellen lanseras i början av 2019 – LÄS MER HÄR

Den 19-21 oktober är det Sverigelansering för en helt ny version av världens mest sålda SUV, Honda CR-V. Den nya modellen höjer ribban vad det gäller invändig kvalitet, förfining och utrymme.

Sedan introduktionen av den första generationens modell 1997, har Honda CR-V blivit en av världens mest sålda SUV:ar. Senaste utvecklingen av den populära kompakta SUV:en har tagits fram för att överträffa kundernas förväntningar med en mängd sofistikerade tekniker och överlägsen kvalitet rakt igenom.

CR-V har en fräsch och sofistikerad utvändig design med bredare, kraftiga hjulhus, skarpare konturer på motorhuven och de bakre sidorna, samt den senaste Honda-looken med sin unika strålkastardesign.

För första gången finns sju säten som valmöjlighet för bensinmodellerna med fyrhjulsdrift. Jämförd med andra produkter av toppkvalitet levererar den förbättrade köregenskaper, styrningsrespons, karosskontroll och hantering av buller och vibrationer. Nya CR-V har utvecklats på alla sätt och ger mer komfort, bekvämlighet och uppkoppling än någonsin tidigare.

Den 19-21 oktober är det lansering av nya Honda CR-V i våra nya lokaler på Agnesfridsvägen 185D i Fosie!