INFORMATION OM VÅRA TILLFÄLLIGA RUTINER

Varmt välkomna till oss… vi har öppet som vanligt trots dessa tuffa tider med Corona virus.

Vi kommer givetvis att hälsa på dig, men utan den traditionella handslaget i enlighet med myndigheternas rekommendationer.

Vi önskar att vi var läkare eller forskare och att vi kunde komma på ett vaccin mot detta hemska virus. Det är vi inte tyvärr men vi gör allt som står i vår makt för att skydda våra utsatta och för att stoppa spridningen av sjukdomen.

För att just du ska känna dig extra trygg som gäst hos oss, oavsett om du vill lämna din bil på service eller om du vill köpa en bil, har vi infört en hel del anpassade åtgärder för att förhindra att  smittan sprids hos oss.

Försäljning? Kan eller vågar du inte komma ut till oss?…. No problem, det finns Face Time telefonsamtal

Betalning? Det ordnar vi det med…. kontaktlös betalning är lösningen. Swisha eller låna och identifiera dig med Mobilt bank-id

Leverans? Självklart ska vi ställa upp med det också…. Kostnadsfri hemleverans inom Skåne och då tar vi med oss eventuell inbytesbil tillbaka.

Provkörning? Absolut…tryggt även där! Vi chansar aldrig. Vi desinficerar varenda bil efter varje provkörning. Det gäller alla handtag, alla knappar, växelspak och självklart ratten med.

Orolig? Vi lämnar återköpsgaranti i upp till tolv månader som gäller i fall av arbetslöshet, så om krisen skulle vara framme för någon av våra kunder köper vi tillbaka bilen till restvärde om bilen är finansierad via oss.

Service? Tryggt och säkert som vanligt. Våra utbildade mekaniker är extremt försiktiga både för er och för deras egen skull. De använder engångshandskar och byter ut dem frekvent, rengör alla bilar som ska servas eller repareras på samma sätt som vi hanterar provkörningar.

Bekväm? Det är helt ok att vara bekväm och be oss komma till er och hämta/lämna er bil till oss för att utföra service. Vi gör det gladeligen.

Flexibilitet? Varför inte… kom med ett förslag så ska vi försöka bemöta era önskemål för att underlätta det för er. Det ska vara enkelt att äga en bil köpt av oss. Eller hur?

Tacksamhet? Vi är oerhört tacksamma för att ni visar ert förtroende för oss i dessa tuffa tider. 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *