Vill du vara en av de första att provköra helt nya, helelektriska Honda e? Här kan du anmäla ditt intresse så du kan bli kontaktad för att boka tid för en exklusiv provkörning. Honda e tillhör en helt ny generation elbilar. Men sin innovativa teknologi, intelligenta design och futuristiska retro-look är det lätt att bli förälskad i den. Här är bilen som ger 100% känsla och 0% utsläpp. En äkta zero hero!

UPPLEV PRESTANDAN

Honda e och el är den perfekta energikällan för stadskörning, och med en effekt på över 150 hk och ett vridmoment på över 300 Nm accelererar den här bilen jämnt och snabbt, utan att du behöver byta växel. Den nästan helt jämna viktfördelningen (50:50), den oberoende upphängningen och den låga tyngdpunkten ger en responsiv och följsam körupplevelse. Hos Honda e ligger fokus på bekväm och avkopplande körning.

Vill du ha en mer spännande upplevelse kan du dock växla till sportläget och känna på den ökade accelerationen. Tack vare Single Pedal-systemet kan du dessutom både accelerera och sakta in med en och samma pedal – trampa ned foten när du vill gasa och släpp upp den när du vill bromsa in. Enkelt! Det finns också en bromspedal som kan användas vid behov.

Honda e har en svängradie på endast 4,3 m och är därmed mycket lättmanövrerad i stadsmiljö. Och med handsfreelösningen Parking Pilot kan du parkera i de allra trängsta utrymmena utan problem.

Honda E, EN RYMDFÄRD

Städer är bullriga och trånga. Honda. E är den raka motsatsen.

Den välisolerade och rymliga kupén i Hondas elbil är avslappnande att stiga in i. Det är en lugn och rofylld miljö – som en lounge – med ljus och luftig inredning.

Rörelseutrymme

Det finns ingen mittkonsol heller, vilket gör att kupén känns ännu bredare. När du sätter dig i de bekväma sätena och slänger en blick på den breda helskärmsinstrumentpanelen, känns det som att du glider genom rymden.

Passagerarkomfort

Hondas elbil har en oväntat rymlig interiör som passar alla. Baksätet ger dina passagerare utmärkt benutrymme, och detta är en av de mest rymliga bilarna du kan äga i kategorin småbilar.

Vi erbjuder förmånlig privatleasing 

Privatleasing med 0 kr kontantinsats, 4 495 kr/månad*, 36 månader, max 3000 mil körsträcka

läs mer: PRIVATLEASING