Finans

Honda finans

 

FINANSIERING VIA HONDA FINANCE

Honda Finance erbjuder olika finansieringsalternativ för din nya eller begagnade Honda, anpassade efter just dina behov. Vi erbjuder leasing och billån till både företag och privatpersoner. Prata med din säljare för att hitta den lösning som passar bäst för dig!

 
  

Så fungerar finansiering med Honda Finance

 • Hitta en Honda du gillar
 • Prata med din säljare och få kreditbesked på plats
 • Din säljare hjälper dig med allt det praktiska kring finansieringen
 • Gäller det billån, väljer du själv om du vill extraamortera, förkorta eller förlänga lånetiden, utan extra kostnad. På så sätt kan du påverka både månadskostnad och lånetiden lånetid. 

 

 

 

Billån

Det ska vara enkelt, förmånligt och tryggt att finansiera sin Honda. Din säljare hjälper dig med allt det praktiska och ser till att du får en finansiering som passar dina behov. Du får kreditbesked på plats i bilhallen.

Skräddarsytt för din bil

Hos oss får du alltid en betalningsplan som gör att du betalar av lånet i rätt takt. På det sättet står du inte med ett för stort lån den dag du vill sälja bilen.

Flexibelt för framtiden

Det är inte lätt att veta vad som händer i framtiden. Därför är våra billån flexibla. Du kan extraamortera för att få en lägre månadskostnad eller kortare lånetid. Du kan också lösa lånet när du vill, utan krångel eller avgifter.

Så här fungerar Honda Finance billån

 • Honda Finance billån är ett avbetalningslån med bilen som säkerhet.
 • Du kan låna upp till 80 procent av bilens pris. Resten betalar du kontant eller med en inbytesbil.
 • Lånet kan anpassas till dina behov. Maximal lånetid för nya bilar är 7 år (84 månader) och för begagnade bilar 6 år (72 månader). Bilen får högst vara 20 år när lånet är slutbetalt.
 • Säljaren i bilhallen kan berätta mer och hjälper dig att ansöka om lånet. Kreditbeskedet får du direkt på plats – oftast inom ett par minuter.

Fördelar med ett billån Honda Finance

 • Du behåller mer av ditt sparande som en extra trygghet i din vardagsekonomi.
 • Du slipper ta av ditt låneutrymme i ”husbanken”
 • Det kostar inget extra att lösa lånet vilket är skönt den dag du vill byta bil.
 
 

 

Privatleasing 

Privatleasing innebär att du hyr en ny bil istället för att köpa den. Du bestämmer hyrestid, avtalar körsträckan och betalar en månadshyra. Privatleasing via Honda Finance är en enkel, trygg och bekväm paketlösning, där månadskostnaden täcker hyran för bilen och servicekostnader och du får allt samlat på en månadsfaktura. Prata med din säljare för mer information!

Dina önskemål styr upplägget

Med privatleasing via Honda Finance kan du hyra och köra en ny bil utan att betala något i kontantinsats. Din månadshyra styrs av vilken bilmodell du valt, eventuell extrautrustning och hur många mil du angett att du kommer att köra. Månadshyran kan komma att förändras vid eventuella ränteförändringar eller om du kör mer än avtalat.

När avtalstiden är slut lämnar du tillbaka bilen till din återförsäljare och om du vill tecknar du ett nytt hyresavtal för en ny bil.

Därför ska du välja privatleasing

 • Kör en helt ny Honda utan att betala något i kontantinsats.
 • Behåll ditt sparande och slipp binda kapital i bilen
 • Ditt kreditutrymme i banken påverkas inte.
 

Leasing för företag

Leasing är ett kostnadseffektivt sätt att köra bil i tjänsten. Du binder inget rörelsekapital och kan göra avdrag för halva momsen på leasinghyrorna.

Avtalet anpassas efter bilen

Med leasing hyr företaget bilen av Honda Finance under en avtalad tidsperiod. Genom att anpassa leasingtiden, restvärde och en eventuell första förhöjd hyra får du en lösning som passar ditt företags speciella villkor. Allt detta hjälper din återförsäljare till med. Du får också hjälp att lägga upp leasingavtalet så att restvärdet motsvarar marknadsvärdet för bilen när avtalstiden är slut. Den vanligaste längden på ett leasing avtal är 24 till 48 månader.

Därför ska du välja leasing för ditt företag

 • Företagets rörelsekapital binds inte i bilen utan kan arbeta i verksamheten 
 • Företagets kreditutrymme i banken påverkas inte
 • Företaget kan dra av halva momsen på leasingavgiften för personbilar och i vissa fall hela momsen för lätta lastbilar
 • Leasingavgifterna är lätta att budgetera och avdragsgilla i bokföringen.
 

Handla när det passar dig och delbetala räntefritt med hondakortet

Betala räntefritt i din egen takt

Hos oss har du möjlighet att dela upp din betalning räntefritt för service, reparationer och reservdelar. Du väljer själv delbetalningsalternativ utifrån vad som passar dig bäst; räntefritt, lägre månadskostnad eller några månader betalningsfritt.

Ett kort med fördelar

När du ansöker om räntefri delbetalning får du ett Hondakort med MasterCard-koppling helt utan årsavgift. Med Hondakortet handlar du alltid lika förmånligt hos Hondas återförsäljare och verkstäder. Dessutom har du alltid upp till 60 dagars räntefri kredit på allt du betalar med kortet överallt i världen.

Enkel ansökan – du får svar direkt

Du ansöker enkelt om Hondakortet hos någon av våra återförsäljare och verkstäder. Du kan även ansöka direkt här på webben genom tjänsten Köpklar. Du får svar efter sedvanlig kreditprövning och har en ansökan som är giltig i en månad.

Ansök på webben, handla hos din återförsäljare

Med tjänsten Köpklar har du delbetalningen klar redan innan du besöker en av våra återförsäljare/verkstäder. Din ansökan är giltig i en månad, så när det passar dig bäst besöker du din återförsäljare, handlar det du vill och avslutar din ansökan i kassan – glöm inte att ta med legitimation. 

Till ansökan (digital)

 

Vill du hellre skriva ut din ansökan?

Fyll  i ansökan nedan (pdf), skriv ut och signera. Ansökan skickas sedan in i portolöst kuvert till oss, så skickar vi hem kortet till dig!

Ansökan för utskrift (pdf)

 

Så ansöker du

• fyll i alla uppgifter i ansökan

• besök dina Honda-återförsäljare/verkstad och ta med din legitimation

• handla direkt

• avsluta ansökan hos återförsäljaren

• du får Hondakortet hem i brevlådan.