Om oss

 

 

Välkomna till Honda Malmö. Vi är auktoriserad Honda-återförsäljare som grundades våren 2013 av Frederick Enaholo och Anders Sonesson. Med många år inom bilbranschen och över 12000 sålda bilar har vi fått en enorm erfarenhet och kunskap om vad som krävs för att få nöjda kunder.

Vi strävar efter att skapa en känsla hos våra kunder, en positiv känsla vid varje bilköp. Det ska vara tryggt, enkelt och smidigt att handla hos oss. Med ordning och reda i vår lilla studio, vår Autostudio som vi egentligen heter, försöker vi skapa en positiv upplevelse varje gång.

Vi har allt under ett och samma tak. Allt från serviceverkstad, plåt och lack-verkstad (om olyckan skulle vara framme), däckförvaring, rekonditionering, hyrbilar, ja allt som behövs för att erbjuda dig som  kund en fantastisk service.

Förutom helt nya Hondabilar satsar vi även på kvalitetstestade  begagnade bilar där vi erbjuder upp till 2 års trygghetsgaranti.

Vi blir bara kunnigare med åren, våra produkter blir bara bättre och mer fantastiska och förhoppningsvis blir våra kunder ännu mer nöjda!

Vi är väl medvetna att du som kund har höga krav och förväntningar på oss, därför är vår utmaning och strävan att överträffa dina förväntningar och på så sätt göra dig supernöjd.

Vi välkomnar gamla som nya kunder till vår fina lokal på Strömgatan 7 i Malmö!