SÄLJARE OCH TEKNIKER SÖKES

Bilförsäljare och Tekniker sökes!

Vill Du vara med på vår resa till att bli det bästa Honda Teamet i Sverige? Har Du strävan att få Dina/Våra kunder att bli supernöjda? Då är Du den vi söker!

Vi expanderar och behöver förstärkning inom både försäljning och service. Just nu håller Vi på att flytta till en av Malmös finaste bilhallar där Vi försöker att skapa en fantastiskt trevlig arbetsmiljö.

Sedan uppstarten 2013 har Vi varit auktoriserad Honda återförsäljare. Att få jobba med Honda, världens största motortillverkare, är en ära och ett privilegie för Oss. Vi söker en tjej eller kille med känsla för detaljer och som har det där lilla extra. Du skall vara flexibel, noggrann  och vara redo för att vara en nyckelspelare i Vårt vinnande lag… Team Honda Malmö. Att Du dessutom är en tävlingsmänniska som älskar att vinna tar Dig ett steg närmare detta jobbet.

Just nu söker Vi en säljare av toppklass och en erfaren tekniker.

Det är en fördel om Du tidigare jobbat som bilförsäljare men inget krav. Vi kommer att erbjuda Dig en bra utbildning och hjälpa Dig att utvecklas inom Vår organisation.

Som tekniker behöver Du ha gått en 3-årig fordonsteknisk utbildning och ha erfarenhet från något känt bilmärke.

Är Du intresserad av någon av tjänsterna är Du välkommen att kontakta Anders Sonesson på 0705-784720 eller via mail anders@hondamalmo.se

Varmt välkommen med Din ansökan